Édesapja, Don Johnson

Donnie Wayne “Don” Johnson amerikai színész, aki rengeteg színészi munkával büszkélkedhet, legyen szó sorozatokról, vagy filmekről. Az 1980-as években James “Sonny” Crockett szerepét játszotta a Miami Vice nagy sikerű televíziós sorozatban, amiért kapott 1986-ban egy Golden Globe díjat. Sokan kritizálták kedvencünket azért, mert szerintük igazságtalan előnye volt az iparban édesapja miatt, Don a Late Night with Seth Meyersben árulta el, hogy ő egyáltalán nem könnyítette meg lánya dolgát.

 

Van egy szabályunk, hogy addig kapsz pénzt, ameddig iskolába jársz. Ha egyetemre mész, akkor finanszírozzuk a költségeidet tovább. Szóval a gimi vége felé megkérdeztem, mikor akarja megnézni az egyetemeket, mire bejelentette, „Oh, én nem megyek egyetemre”!

Don erre tisztázta, hogy akkor anyagilag el lesz vágva és nem támogatja tovább csemetéjét.

Tudod, mit mondott erre? „Ne aggódj emiatt.” Ennyit! Nem is érdekelte. Három héttel később pedig közölte, hogy szerepet kapott A közösségi hálóban.

 

Édesanyja, Melanie Griffith

Melanie Griffitht az egyik legtehetségesebb színésznőként tartják számon Hollywoodban. A Working Girl / Dolgozó lány című filmben nyújtott alakításáért Golden Globe-díjat kapott, valamint Oscar-jelölést. 2001-ben a Cannes Filmfesztiválon életműdíjban részesült.

 

 

 

Még feltöltés alatt..Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/dakotahun/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2781